Живот мечта – с любимия човек в безкрайни пътешествия. Такова е приказното ежедневие на Рая Енчева (Raya Was Here) и Луи (FunForLouis) – двама от най-успешните travel влогъри в световен мащаб. Лъчезарната Рая е от Русе, но още като дете се мести с родителите си в САЩ. Семейството не се задържа на едно място за дълго и постоянно сменя адреса – от Бостън през Ню Йорк и Лондон. Така Рая свиква да е в движение и да носи дома в сърцето си. Преди шест години и половина в Ню Йорк нейният път се пресича с този на популярния влогър и артист Луи Коул, роден в Англия. Искрата пламва веднага и се разпалва в приключения по света. Именно насърчена от Луи, който има милиони последователи, Рая Енчева също става travel влогър. От няколко седмици двамата вече са сгодени и са горди собственици на земя в Коста Рика, където искат да си построят къща на дърво в джунглата.

Рая, разкажи как твоята половинка Луи ти зададе най-важния въпрос?
Току-що бяхме дали депозита за парче земя в екообщност в Коста Рика и всъщност посетихме мястото за първи път. Когато стигнахме там, Луи беше планирал изненада за примамка с една подредена пейка и малко портокалово дърво, готово да го засадим заедно. Седнахме на пейката, включихме камерата и просто започнахме да говорим за мечтите си за земята и бъдещето ни. След известно време той ме помоли да затворя очи, падна на коляно и след това, честно казано, ми е замъглено и не помня нищо от това, което той каза. За щастие, уловихме го с камерата!

Луи успя ли да те изненада или ти очакваше какво ти готви?
Е, аз избрах пръстена, така че определено знаех, че събитието наближава. Когато отивахме в Коста Рика, за да видим нашата земя, си помислих, че това би могло да е идеалното място. Опитах се да не мисля за това, за да го запазя като изненада възможно най-много, но когато седяхме на пейката, можех да усетя как сърцето му бие до мен, така че това определено го издаде.

Кажи повече за пръстена. Перфектен ли е?
Да! Търсих дълго време и знаех, че искам нещо различно, а не типичен диамант. Първоначално влязох в магазина, мислейки, че искам лунен камък, но веднага щом видях смарагдите, просто не можех да спра да мисля за тях. Никога не съм мислила, че искам зелен камък, но е абсолютно перфектен! Така самият пръстен не беше изненада, след като сама го избрах, но когато го видях да го държи, просто не можех да повярвам. Не знам как да го опиша, беше такъв кардинален момент в живота ни.

Цялото интервю можете да прочетете в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!