Адам Драйвър – актьорът, изиграл ролята на Кайло Рен в последната трилогия от сагата „Междузвездни войни“, се превърна в необичаен герой. Неговият колега Бен Афлек разказа в интервю пред Джими Кимъл за изключително милия жест, който Драйвър направил за сина му по повод рождения ден на момчето.

В последните месеци Афлек снима филм във Франция заедно с Мат Деймън и Адам Драйвър. Едно от условията на актьора било да бъде пуснат в отпуска навреме, за да може да се прибере до Лос Анджелис за рождения ден на сина си Самюел на 27 февруари.

„Бях приготвил подаръци, всичко беше опакован и го изпратих към Щатите. Щях да го взема и да отида на партито-изненада за Сам“, разказва Афлек в интервюто.

При разговор с Адам Драйвър, актьорът споделил, че малкият Самюел бил напълно убеден в съществуването на Кайло Рен, Люк Скайуокър и Междузвездни войни. „Синът ми знае, че с майка му (Дженифър Гарнър) играем в едни филми на ужким, но също така знае, че Междузвездни войни са истина. Има там едни хора, които се бият с Императора и някой трябва да свърши тази работа“, разказва Афлек.

Пристигайки в Лос Анджелис, Бен Афлек установил, че подаръците са се изгубили по пътя. „Трябваше да отида на рождения ден на сина си с празни ръце, представяте ли си това чувство“, казва Афлек.

Но Драйвър бил организирал своя изненада – той изпратил голям пакет с подаръци за Самюел, сред които автограф от Кайло Рен и специално записан видео поздрав за момчето.

„Накрая на партито му подарихме нещата от Адам. Пуснах му видеото с Кайло Рен и това беше изключително емоционален момент“, казва Афлек в интервюто почти през сълзи.

„Адам ме направи герой пред детето ми и никога, никога, никога няма да го забравя“, допълва Афлек разчувстван.