Актьорът Джак Никълсън се появи на публично място за пръв път от много време насам. Звездата от „Полет над кукувиче гнездо“ и „Сиянието“ избягва публичните прояви, но понякога посещава мачове на любимия си баскетболен отбор „Лос Анджелис Лейкърс“. Тази седмица той беше забелязан на мач на Лейкърс, заедно със сина си.

Снимка: Getty Images

Джак Никълсън е един от най-обичаните актьори в Холивуд. Той е най-често номинираният мъж актьор за наградата „Оскар“ с цели 12 номинации, от които има 3 спечелени статуетки. Освен това може да се похвали със 7 награди „Златен глобус“ и 3 награди на БАФТА.

Последният филм, в който участва Джак Никълсън беше романтичната комедия „Как да разбера“, която се превърна в един от най-големите провали в киното и много от почитателите на актьора се надяват, че това няма да остане последната му роля.

Снимка: Getty Images

През последното десетилетие големият актьор не се е снимал в нищо и се е отдал на заслужена почивка, но някои медии спекулират, че е възможно изчезването му да е свързано със заболяване, заради което Никълсън губи паметта си и не може вече да запомня репликите си.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете повече за Джак Никълсън и какво се случва с него през последните 10 години: