Юксел Кадриев е роден в Оряхово, завършва в НАТФИЗ "Публична реч" и от 1998 г. се занимава с телевизия. В личния си свят той е преди всичко отдаден баща, който след раздялата със съпругата си отглежда сам своята вече пораснала дъщеря Габриела.

Зад сериозната му новинарска осанка се крие чувствителна и поетична душа. А голямата новина е, че съвсем скоро предстои да излезе първата му стихосбирка. Ето какво сподели Юксел Кадриев в „Търси се“ около 11 години след първото му гостуване в това предаване.

„Много неща се промениха и смея да твърдя, че нямам нищо общо с онзи човек, който бях тогава. Изживях много труден период, но, слава богу, всичко мина. Родителите ми много ми помогнаха за отглеждането на детето“ – призна Юксел.

В предварително записано видео неговата партньорка на екрана Виктория Петрова разказа, че първата им среща, когато тя е новоназначена репортерка, е била „малко сурова“, но скоро след това тя се убеждава, че „той е много добър човек“.

Снимка: bTV Media Group

„Трябваха ни 1-2 години, за да разберем, че няма да се уеднаквим. Ние сме много различни и трябва да го приемем. Постепенно стигнахме до много хармонично разбирателство. Помагаме си. Той ми дава увереност. Да застанеш в ефир до Юксел си е достойно… Възхищавам се на безкрайното му търпение. Той е с дълбока вяра… Бях много впечатлена, когато прочетох някои от стиховете му. Уж е суров мъж, но всъщност е с мека душа“ – сподели Виктория Петрова.

Снимка: bTV Media Group

Тя предизвика Юксел да представи прогнозата за времето в компанията на колежката си Натали Трифонова (вижте горе във видеото как се справи той).

„За Виктория мога да кажа, че имам лукса да работя с един от най-образованите журналисти в страната“ – призна Юксел Кадриев, за когото да си добър човек е най-важното нещо.

„Не съм от вярващите, аз съм от знаещите. Не вярвам, че Бог съществува, защото знам, че съществува“ – обясни той.

Целия разговор можете да видите в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!