Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас са се разделили, съобщават източници на списание „Пийпъл“. Двамата бяха заедно от началото на 2020 г., когато снимаха психологическия трилър „Deep Water“, планиран за тази година.

Според източника, цитиран от списанието, Ана е била тази, която е сложила край: „Тя скъса с него. Връзката им беше сложна. Тя не искаше да живее в Лос Анджелис, а той го искаше, защото там са децата му.“

Въпреки че актрисата от предстоящия филм за Джеймс Бонд да е взела окончателното решение, то е било прието и от двамата. Друг техен познат разкрива: „Те са в различни точни от живота си, макар че все още се обичат и се уважават. Бен продължава да иска да работи върху себе си. Зает е с кариерата си и е отдаден баща. Двамата са щастливи с живота си в момента.“

Снимка: Getty Images

Бен Афлек, който е един от хората, изпълнявали ролята на Батман, имаше сериозни проблеми с алкохола и те му костваха брака с актрисата Дженифър Гарнър.

През март 2020 г. стана известна връзката между Бен Афлек и 16 години по-младата Ана де Армас. По всичко изглеждаше, че отношенията им са отлични. Младата жена дори прекарваше време с децата на актьора от брака му с Дженифър Гарнър. По тази причина раздялата им се оказа изненада за феновете им.

Снимка: instagram.com/ana_d_armas

На сайта LadyZone.bg може да прочетете повече за краткия романс между двамата актьори:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!