Лятото започва през февруари! Новият сериал на bTV вече е факт. В "Съни бийч" ще видим едни от най-популярните и обичани млади актьори - Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Боряна Братоева, Явор Бахаров и много други.

В ролята на сексапилния спасител на басейна в курортния комплекс влиза актьорът Иво Аръков. Неговият герой Младен е добряк, който държи на приятелите си и...говори меко.

"Това е моят нов любим персонаж, в който играя с много голяма любов. Това е комедийна роля, в която зрителите в България не са ме виждали до момента. Много комуникативен, спасител на басейна в курортния комплекс "Слънчев бряг". Там се развива действието и говори на диалект", разказва Иво в предаването "COOL..T" по bTV.

31-годишният актьор признава, че самият той е имал проблем с "мекото" говорене, когато дошъл да живее и учи в София, тъй като е израснал във Варна. Идвайки в столицата той не знаел, че говори неправилно. Неговата преподавателка по правоговор му помага да преодолее този проблем.

В студиото на "COOL..T" Иво Аръков разказа забавни моменти от снимачния процес на новия сериал и колко щастлив се чувства да играе заедно с едни от най-добрите млади актьори в България.

"Ние с Боряна Братоева се знаем от 2009 г. и все се случва да се съберем в проект заедно, а след това да не снимаме заедно. Всичко се проваля. И сега дойде този сериал, в който и двамата сме със сигурност, обаче нямаме нито една обща сцена. С Бойко Кръстанов, с Явор Бахаров също не сме се засичали, с Лидия Инджова единствено сме работели заедно, бяхме водещи на едно предаване преди време."

За общите черти между Иво и героя му Младен, за късните купони след всеки снимачен ден в Слънчев бряг с екипа и има ли време за половинка в живота си хитовият актьор, вижте целия разговор.