Ивелина Чоева е модел, била е на корицата на Vogue Украйна, а през 2019 г. създава мобилното приложение ZaTeb в борба срещу домашното насилие върху жените. Тя е първият гост на “Малки разговори” през 2022 г. в Ladyzone.bg, където разказва как е започнала моделската си кариера, до къде иска да стигне социалната й кампания, както и за своята първа осъзната любов - Александър Кадиев.

Новата година Ивелина посреща заедно със своята половинка Сашето (както тя го нарича на галено) с тесен кръг приятели във вила, сгушена в планината. От новогодишната баница на нея се пада нова кола и работа, а на Сашо - фитнес, което искрено разсмива Ивелина.

Снимка: Евгений Милов

Със света на модата Ивелина се запознава още в първи-втори клас.

Аз света го виждам покрай това, че от малка пътувам и сама се оправям. На мен ми е интересно да пипна, да докосна нови култури. Не ме е страх от света, напротив, професията ми даде свободата да го обикна и само да взимам.” - споделя тя.

През 2019 тя създава мобилното приложение ZaTeb в помощ на жените жертви на домашно насилие. 2 години по-късно приложението вече е излязло извън пределите на България - официално работи и се разпространява в Украйна, а в момент го развиват и за Америка.

Ива и Сашо Кадиев не крият връзката си, даже напротив - говорят открито за нея. Подробности четете на Ladyzone.bg.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!