Ицо Хазарта отново влезе в ролята на жури, но този път в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Хазарта оцени уменията на Николас и рапъра Матю Стоянов – Жлъч, които се изправиха един срещу друг в рапбатъл.

Снимка: btvnovinite.bg

Ицо беше специален гост в шоуто, а разговорът с него започна с впечатленията от пътуването му до Тайланд: „Това ми беше стара мечта – януари месец да отида на море. За пореден път се убедих, че Европа си е Европа, просто януари месец не можеш да отидеш на море“, сподели той.

Хазарта дори похвали българските плажове, които по думите му, са в пъти по-чисти от тези в екзотичната страна.

От далечното кътче на Азия Николаос върна Ицо в българската реалност като го попита дали Валери Симеонов ще национализира и неговия прякор.

За първия концерт на рап изпълнител в Зала 1 на НДК Хазарта коментира: „Еми, сега там се наредихме само най-добрите – аз, Лили Иванова и Веско Маринов“.

Към Хазарта и Жлъч в студиото се присъедини най-красивият глас на естрадната музика – Нели Рангелова.

Снимка: btvnovinite.bg

Певицата шокира публиката в студиото и дори самия водещ с провокативна визия. В началото Нели Рангелова с лек флирт към водещия седна на бюрото му и кръстоса крака.

За да докаже на рапърите, че не само те са „лоши момчета“, Нели Рангелова разказа как е била задържана в германски затвор, как по времето на соц концертите и новогодишните програми тя винаги се появявала с провокативни деколтета, които принудително и били зашивани преди ефир.