Helloween, чийто нов албум ще излезе в края на лятото, тръгват на ново световно турне през септември. United Alive World Tour Part II идва и в България на 12 ноември в зала „Арена Армеец“.

Освен новите песни от все още неозаглавения албум, групата ще изпълни и най-големите си хитове в оригиналния си състав.

„Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо“, споделя вокалистът Анди Дерис.

Снимка: Facebook

„Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път“, допълва Маркус Гроскопф.

„Обратната връзка, която получихме беше изумителна. Да чуеш думите „Това е шоуто на живота ми“ ти дава силата да предложиш на феновете нещо повече. Така че да се готвят за следващия рунд“, завършва Саша Герстнер.

Билетите за концерта вече са в продажба. Първите 200 са на промоционална цена от 60 лева (правостоящи). След това регулярните ще са 70 лева (правостоящи) и 80 и 90 лева за седящи места.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!