Започнаха снимките на новия сезон на „Гласът на България“ – обичаното музикално шоу по bTV. Треньорите във формата споделиха първите си впечатления от участниците.

Шоуто се завръща в ефира на bTV тази есен с три нови треньорски попълнения – Дара, Галена и Любо Киров, които заедно с Иван Лечев, оформят менторския състав. В първия снимачен ден на музикалното предаване те заеха местата си на емблематичните червени треньорски кресла.

„Със сигурност търсим глас, който да е много разпознаваем. Това е даже най-малкото условие. Глас, който те кара да подскочиш от стола, който искаш да чуваш много пъти след това“, обясни Любо.

Първите кандидати вече премериха сили. Но зрителите ще ги видят и чуят съвсем скоро. „Страхотни изпълнения, страхотни изпълнители и се надявам това, което правим да ви хареса – бъдете с нас“, призова Дара.

Мастър Иван Лечев три пъти до сега е треньор на победителя в шоуто: „Тази година се очертава страшно силен сезон, поне на мен така ми изглежда, конкуренцията е много силна, аз нямам намерение да се давам без бой – короната не се дава, тя се взима, ако можеш!“

„Всички ще направим най-доброто, за да подберем най-добрия глас на България. Чухме гласовете на много участници и мога да каже, че сме вдигнали летвата много високо“, коментира Галена.