Галена е певица с над 17-годишна успешна кариера. Нейният живот е музика, но не само. Хобито й е модата, а у дома е отдадена майка на две момчета. Скоро тя ще се впусне в нещо напълно ново – ще бъде част от журито на „Гласът на България“.

„Досега отказвах поканите за „Гласът на България“, защото не се чувствах готова. Реших, че на петия път трябва да приема“ – сподели с усмивка Галена в „Преди обед“.

„Не съм човек, който критикува. Винаги съм била тактична и това ме е спирало, но вече съм достатъчно уверена. След 17 години опит и това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в YouTube, мога да дам много съвети и да покажа правилния път на тези млади хора“ – допълни певицата.

Според нея участниците в шоуто са все по-талантливи. Отминал е периодът, когато са се явявали хора, които просто искат да ги дадат по телевизора. Галена поясни също така, че иска в нейния отбор да има пъстрота, хора от всички жанрове. Тя се надява повече участници да изберат български песни за изявите си.

Певицата допълни, че съпругът й Галин я подкрепя във всички професионални ангажименти, макар и малко ревниво, защото това е свързано с отсъствия от дома.

„Галин прави повече компромиси. Той преглъща факта, че жена му не е вкъщи, когато трябва да е“ – призна певицата.

Според нея за успех освен талант са нужни дисциплина, работа и характер. Някои хора са свенливи и не могат да излязат от черупката си. Тук е задачата на ментора да даде съвет и посока. 

„Синовете ни са различни. Големият Стефан след пет дни ще стане на 12 и се готвим за рождения ден. Галин повече им угажда и аз трябва да казвам „не“. Така излизам лошата“ – разказа певицата и призна, че не иска трето дете.

Тя не помни какво си е купила с първите пари, спечелени с музика.

„Сигурно обувки. Не мога да се контролирам по тази тема. Не пуша, не пия кафе, а алкохол пия съвсем малко. Обувките са моят порок, не съм броила колко имам“ – откровена бе Галена.

Какво още сподели певицата и какъв съвет даде на бъдещите участници в "Гласът на България" -вижте тук.