"Горчива истина" е името на най-новия албум на американската рок група "Evanescence". Фронтменът Ейми Лий е в основата на новото звучене. Песните в албума са колекция от материал, написан главно през последните две години, но има и такива от преди 10.

В ексклузивно интервю на Георги Тошев Ейми Лий споделя как се заснема видеоклип в условия на коронавирус, както и повече за личното си израстване.

"През цялото време мислехме как да намерим изход от проблема, от ограниченията. Да успееш въпреки всичко това е огромно удовлетворение", каза тя.

Успяват да заснемат видеото на парчето "Use My Voice" безопасно, като по време на снимките присъства и медик.

Ейми е дъщеря на диджей. Тя няма щастливо детство и приятели, защото семейството й непрекъснато се мести от град на град. Ейми губи сестра си и брат си, става лице на фондация за епилепсия.

Печели "Грами" с хита "Bring Me to Life", посветен на съпруга ѝ - психиатър, който я вади от тежка депресия.

"Синът ми Джак е най-красивото нещо, в чието създаване съм участвала. Това отвори сърцето ми и отключи много креативност пред мен", споделя певицата.

Макар да е благодарна за наградата "Грами", за нея има много по-важни неща. 

"Наградите са страхотни, защото означава, че някой слуша музиката ти и ти отдава чест. Но наградите не са всичко - не това е целта. Имала съм много повече смислени преживявания през годините. Номер едно, например, са феновете", казва Ейми Лий. 

Как музиката й помага да преодолява болката от загубите в живота си - четете в Ladyzone.bg.