Джесика Симпсън е простила на жената, която я е насилвала сексуално като дете.

"Преди около осем години се срещнах с нея", заяви певицата в сряда в новия епизод на подкаста "Дарът на прошката" (The Gift of Forgiveness) на Катрин Шварценегер Прат - най-голямото дете на актьора Арнолд Шварценегер и журналистката Мария Шрайвър. 

"Отидох при нея и просто й казах: "Знам, че знаеш какво става и знам, че също си била насилвана", "защото тя е била насилвана от по-възрастен човек", споделя Джесика.

"Той винаги е бил в къщата - никога не ме е пипал, но той я е насилвал, след което тя е идвала при мен и ми правеше тези неща - така че в много отношения аз се почувствах зле заради нея", допълва Симпсън.

Джесика Симпсън разказва историята в мемоарите си "Отворената книга" (Open Book). 

В автобиографията си певицата за първи път разкрива, че е била насилвана сексуално. За да потисне спомена за това, тя започва да злоупотребява с алкохол и стимуланти. В един момент става толкова зависима, че лекарите я предупреждават: "Животът ти е в опасност".

Съобщава на родителите си чак, когато е на 12 години, но сексуалните посегателства започват много по-рано - когато е на 6 години и дели леглото с дъщеря на семеен приятел: "Всичко започна с гъделичкане по гърба, но премина в неща, за които не искам да влизам в детайли".

"Знаех, че не мога да продължа напред, без да я уверя, че не бих оставила това неизказано. Прекалено дълго го бях правила, но знаех, че ако бъда честна с нея, това ще изчисти съвестта ми", обяснава Симпсън. 

"И дори й изпратих книгата си й казах, че се надявам да й донесе изцеление", казва певицата.

Вижте повече за Джесика Симпсън в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!