Актрисата Дженифър Анистън има нов космат приятел в семейството си.

51-годишната звезда от сериала The Morning Show сподели в неделя в Инстаграм профила си видео на новото си куче.

"Здравейте! Бих искала да ви представя най-новия член на нашето семейство… Това е (много умореният) лорд Честърфийлд. Веднага ми открадна сърцето", написа Анистън. 

"ОГРОМНО благодаря на организацията The Wagmor Pet Hotel & Spa за невероятната работа, която върши. Благодарни сме, че полагате толкова големи грижи за спасяването на животните и постоянните домове, които им намирате", допълва актрисата.

Във видеото виждаме Анистън да снима спящото кученце, докато то е легнало по гръб, показвайки розовото си коремче.

"Честърфийлд. Заспал си с кокал в устата?", можем да чуем Анистън да пита четириногия си приятел, докато снима заспалото куче. "Мисля, че да."

Позната като любителка на животните, новото кученце на Анистън се присъединява към останалите домашни любимци на актрисата, сред които са шнауцерът Клайд и питбулът Софи. 

Звездата от култовия сериал "Приятели" често ги показва в социалните мрежи, като се снима с Клайд през март, за насърчи сънародниците си да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ.

Анистън често говори за важността, която домашни любимци заемат в живота й, както и за "майчинството" към тях, което е поела. 

Още през 2015 г. Анистън каза на Allure, че не харесва натиска, който хората оказват върху нея и върху жените - "че сте се провалили като жена, защото не сте родили. Не мисля, че е честно. Може да нямате дете, което е да излезло от вагината ви, но това не означава, че не се отнасяте майчински - към кучетата, приятелите, децата на приятелите."

Анистън е наричала в миналото четириногите си "моите деца", когато говори за това, как е трябвало да се евакуират от дома си в Лос Анджелис заради пожарите през 2017 г.

"Когато трябваше да бъдем евакуирани през декември заради горските пожари, взех кучетата си, бельо, четка за зъби и няколко дрехи. Просто ме изведете с кучетата ми оттук. Те са моите деца!", каза Анистън пред InStyle.

Вижте повече за Дженифър Анистън в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!