Музикантът Джъстин Бийбър направи следващата стъпка във вярата си и се покръсти, като заедно с него в религиозния ритуал участва и съпругата му Хейли. Откакто е с младата жена, племенница на актьора Алек Болдуин, Бийбър прие вярата ѝ в Исус Христос и се разкая за поведението си в миналото, което го превърна в един от най-мразените хора на света.

Ритуалът на водното кръщение при евангелистите, каквото са Джъстин и съпругата му, е малко по-различен от този при православните. Не е странно, че двамата се кръщават толкова възрастни, тъй като се счита, че човек трябва да е достатъчно зрял, за да разбира какво прави и по тази причина не се кръщават бебета и много малки деца.

„Моментът, в който със съпругата ми се кръстихме заедно. Това беше един от най-специалните моменти в живота ми. Изповядахме любовта и вярата си в Исус публично с нашите приятели и семейство.“

Хейли е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, който е най-известен с участието си във филма „Обичайните заподозрени“, но през последните години се занимава преди всичко с религиозни предавания и активизъм. Именно от него Хейли е наследила вярата си в Бог.

Още любопитна информация за новооткритата религиозност на Джъстин Бийбър може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!