В рамките на дни дни 31-годишният Джейми Коста се превърна в истинска сензация. В понеделник младият мъж сподели кадри, на които изпълнява ролята на легендарния актьор Робин Уилямс. Заради невероятната му прилика с актьора и перфектния начин по който имитира гласа и движенията му, хиляди хора си пожелаха да има истински филм, посветен на Робин Уилямс, с Джейми в главната роля.

В краткия клип Джейми Коста изпълнява ролята на Уилямс на снимачната площадка на сериала „Морк и Минди“, който се излъчва от 1978 г. до 1982 г. В него Робин Уилямс играе ролята на извънземен, който се влюбва в земната си съквартирантка.

В кратката сцена, Джейми Коста изиграва моментът, в който Робин Уилямс научава, че приятелят му Джон Белуши е починал. Това се случва през 1982 г.

След като в продължение на години Робин Уилямс беше най-любимият комик на Америка и разсмя няколко поколения зрители с хитове като „Мисис Даутфайър“ и „Джуманджи“, актьорът най-неочаквано се самоуби. След смъртта му стана ясно, че през целия си живот се е борил с депресията и в крайна сметка тя го е победила. Точно това противоречие между истинския Робин и образа, който виждаме във филмите му, е опитал да пресъздаде с играта си Джейми Коста.

Има предположения, че 6-минутният клип е просто тест как биха реагирали хората на филм за Робин Уилямс с Джейми в главната роля.

Още за Джейми Коста може да прочетете на сайта LadyZone.bg: