Доли Партън реши да публикува отворено писмо до феновете си по случай своя 75-и рожден ден, който посрещна вчера. Отчасти лично размишление, отчасти вдъхновяващо предизвикателство, посланието на певицата, което е публикувано на нейния уебсайт, отправя молба към почитателите й да бъдат по-състрадателни.

"Имам едно пожелание за рождения си ден, което искам да споделя с вас. Моето желание е днес всеки да направи нещо малко по-различно. Нека го наречем призив за доброта", пише Партън.

"Ако искате да дарите за любимата си кауза, тогава дарете. Ако искате да се обадите на стар приятел през тези самотни времена, обадете му се. Ако можете да се включите като доброволец, подайте ръка. Ако решите, че днес е денят, в който да осиновите куче, тичайте към приюта и намерете своя нов четириног приятел. Изборът е безкраен", пише още Партън.

"Винаги насърчавам хората да мечтаят за големи неща, но освен това не пропускам да последвам това с послание за здрава работа. Не можем просто да се надяваме на по-светли дни, ние трябва да работим за тях. Любовта много често бива погребвана в свят на болка и страх. Трябва да работим, за да я изкопаем, за да можем да я споделим със семейството, приятелите и съседите си", казва певицата.

Вижте какво още каза Доли Партън в Ladyzone.bg.