Вокалистът на група D2 Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия Кулиш очакват първия си наследник.

Двойката не издава пола на бебето и засега не са се спрели на име, но това, което издадоха пред Поли Гергушева в COOL..T е, че Юлия е в петия месец и че очакват бебето да се роди през пролетта.

"Аз първо бях много раздвоен, защото няколко пъти преди това по женски причини на тест за бременност излизаше, че е бременна, а след 2-3 месеца се оказва, че не е. И аз този път хем исках да се зарадвам и да знам, че нещо толкова хубаво ни идва в живота, хем не знаех дали е истина. За това просто се усмихнах и казах: Супер! Искам когато отидеш на изследване да сме сигурни, че е това.", разказа певецът.

Дидо и Юлия се ожениха в стария град в Несебър преди три години, а са заедно от четири. Тя има 10-годишен син от предишен брак, който се казва Игор.

"Той попита: "Нали ще ме обичате още?" И аз му казах: "Теб винаги ще те обичаме най-много, защото си най-големият!" Зарадва се много, а аз се радвам, че ще имат такава разлика, защото аз и сестра ми имаме такава разлика от 10 години и това е една незаменима грижа.", казва Юлия.

Дидо, освен вокалист на една от най-добрите ни рок групи, е и победител в миналогодишния сезон на "Фермата". Тази вечер от 20:00 часа по bTV е големият финал на сезона, а изпълнителят също ще бъде там на живо.

През 2020 г. D2 ще отпразнуват своята 20-годишнина и заради нея момчетата са подготвили много изненади за своите почитатели.