Актрисата от "Скъпи наследници" и участничка в последния сезон на "Фермата" Даяна Ханджиева е определяна от зрителите и от своите последователи в Инстаграм за символ на естествената красота. Тя гостува в новия епизод на подкаст поредицата на сайта Ladyzone.bg "Малки разговори".

Освен като актриса във филмови продукции, Даяна се снима и като модел за различни рекламни кампании и брандове. Тя не просто успява да съхрани себе си в тези среди, но и залага на естествения си външен вид.

От разговора става ясно, че тя подкрепя естетичните интервенции, когато са необходими и когато става въпрос за дефект, който кара човека да се чувства по-непълноценен. Но е против прекаляването и излизането извън границите на естественото. Самата актриса разказва, че като е била малка, на 10-11 години, много е искала да си направи интервенция за смяна на цвета на очите - искала да станат сини. Към днешна дата тя напълно доволна от външния си вид и не планира скоро да се подлага на каквито и да било корекции.

Снимка: Евгений Милов

Даяна смята, че голяма роля в налагането на идеалите за красота имат самите социални мрежи. Самата тя споделя, че също е имала моменти, в които се е повлиявала от това, което вижда там.

„Започнах да се взирам в себе си. След като цял ден си скролвал перфектни лица, после има едно разочарование, което е напълно естествено и си казваш „И аз ще си направя нещо и няма да се разочаровам повече“. Да де, ама тези сигурно също не изглеждат така, просто има много добри филтри, много добър фотошоп. Вече има хиляди приложения, които украсяват снимките, и ние продължава като глупаци да вярваме, че това, което виждаме е истина.“

Видео и аудио от разговора ще откриете в Ladyzone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!