Страстната целувка на Травис Келси и Тейлър Суифт ще остане като едно от емблематичните събития на тазгодишното издание на финала на американския футбол „Супербол“.

След като отборът на Келси – „Канзас Сити Чийфс“, победи „Сан Франциско“, с резултат 25-22 на Allegiant Stadium в Лас Вегас, играчът излезе със Суифт на терена и я целуна многократно, отбелязвайки победата.

Тейлър Суифт пристигна на стадиона около два часа преди началото на мача, следвана от полицейски ескорт.

След като се настани в ложите, камерите насочваха вниманието си към нея.

По време на играта Суифт многократно изгряваше на видео екраните. За няколко секунди беше показано и как изхвърля чаша от бира, а в същото време стадионът се разтресе.

След последния съдийски сигнал певицата трябваше да изчака известно време, преди да получи достъп до терена.

Германското издание „Билд“ посочва, че двойката е била заобиколена от над 12 бодигардове и полицаи, като дори е имало и агенти на ФБР.

На пресконференцията след мача Келси коментира бъдещите си цели, като коментира, че ще се бори и за титлата догодина.

Преди „Супербол“ американските медии коментираха, че звездата от „Чийфс“ може да прекрати кариерата си, за да има повече време за партньорката си.

Програмата и за двамата в момента обаче остава напрегната. Австралийското турне Тейлър Суифт продължава в петък, а Келси ще бъде в Канзас Сити за парада на победата в сряда.

Любопитен детайл е, че певицата пристигна на „Супербол“ с колие с висулка с номер 87 - като номера на фланелката на Келси. Двамата са двойка само от няколко месеца, но чувствата им приковаха вниманието на целия свят.