Един от букмейкърите в България Betano, получи сериозно признание. Хазартният оператор с лиценз в нашата страна може да се похвали като официален партньор на световната футболна федерация ФИФА.  Betano бе удостоен с честта да бъде Регионален европейски поддръжник (Regional Supporter for Europe) на FIFA за Световното първенство 2022. До момента нито един букмейкър в цял свят не е стигал до такова партньорство с ФИФА, а от футболната централа са развълнувани от споразумението с Betano.

След сключване на споразумението между двете страни, Betano подготви специална платформа на своя сайт за Световното първенство в Катар. В нея се предлага информация за резултатите и опциите за залагане на Мондиал 2022 в Катар. Възможни са залози за всеки един мач по време на Световното в Катар, както за груповата фаза (брой голове за отбор, спечелени точки, точни позиции), така и за класиране на директните елиминации, краен победител и т.н. На сайта Betano.bg е налична разнообразна статистика за изготвянето на прогнози за Мондиал 2022.

Betano предлага спортни залози по време на Световното в Катар, като платформата на този букмейкър предлага за Мондиал 2022 специален мини сайт. На betano.bg, в ляво в горната част се намира банер "World Cup 2022", който води до разработения мини сайт за Световното първенство 2022. В менюто в ляво на екрана са поместени основни раздели – за предстоящи мачове, информация за отборите и др. Налични са отделни категории за всяка една група на Мондиал 2022. Например в група А се виждат предстоящите срещи, временното класиране, коефициенти за отборите да се класират от групата. Друг бетинг оператор в страната не предлага подобен мини сайт за световните финали, което е събитието на годината и най-очакваното спортно състезание. Betano дава възможност за залагания на Световното първенство, което е логично, след като букмейкърът стана официален партньор на ФИФА.

Букмейкърът има и специална лицензирана игра за Световното първенство 2022, на която не е нужно да се залага с реални пари. В нея играчите могат да правят безплатни прогнози на определени селекции за мачовете за деня, като най-добрите типстъри в сайта на Betano за Световното първенство могат да спечелят награди. Ако се направи серия без грешка, може да се спечели сумата от 1 млн. лева. Бонусът носи името Мистър един милион лева и е наличен на сайта на световните финали, който е разработен от Бетано.