Брус Уилис и Джон Траволта отново ще играят заедно на голям екран в предстоящия филм "Paradise City" - 27 години след последното си участие в култовата лента "Криминале" на Куентин Тарантино.

По информация на "Дедлайн" режисьор на продукцията ще е Чък Ръсел, известен най-вече с "Маската", "Заличителят" и "Кралят на скорпионите".

Технически погледнато това е четвъртият път, когато Уилис и Траволта влизат заедно в кинопродукция. Но в две от предишните им изяви - във филмите "Виж кой говори" (Look Who's Talking) от 1989 г. и "Виж кой говори пак" (Look Who's Talking Too) от 1990 г. - Брус Уилис само озвучава бъбривото бебе (синът на Моли - Майки). 

Единственият път, когато двамата актьори са играли заедно пред камера, е именно шедьовъра "Криминале" на Куентин Тарантино от 1994 г. Сега двете холивудски звезди - 66-годишният Уилис и 67-годишният Траволта - отново ще играят противници в предстоящия филм.

Брус Уилис е избран да влезе в ролята на ловеца на глави Райън Суон, докато Джон Траволта ще играе престъпник, който е убил неговия баща. 

Вижте повече за Брус Уилис и Джон Траволта в Ladyzone.bg.