Джон Корбет и Бо Дерек са се оженили… миналата година! Актьорът, познат от "Сексът и градът", "Лекар в Аляска" и "Моята голяма луда гръцка сватба", направи изненадващото признание в предаването на Си Би Ес „The Talk“.

„Джери, не мога да повярвам, че забравих да ти кажа – с Бо се оженихме някъде по Коледа“ – обърна се актьорът с чувство за хумор към водещия.

„Много сме дискретни и не сме правили официално съобщение, но нашите семейства и приятели знаят. Сега го съобщавам на теб, а предполагам и на цяла Америка и целия свят. След близо 20 години връзка решихме да го направим, но не искахме да е през 2020-а, защото всички ще помнят с лошо тази година“ – поясни 60-годишният Джон Корбет.

Снимка: Getty Images

През април миналата година Бо Дерек сподели пред „Фокс Нюз“, че двамата не изпитват нужда от сключване на брак. Тя разказа и за бързото пламване на любовта при запознанството им през 2002 г.

„Джон постоянно ме разсмиваше. Той е много жизнен и весел. Веднага го харесах и все още го харесвам“ – призна актрисата, която през ноември ще навърши 65.

Снимка: Getty Images

През 2016 г. Джон Корбет заяви пред сайта „Хъфингтън пост“, че тайната на успешната връзка е да не се жениш.

„Много мои приятели се разведоха. Не се женете, просто се наслаждавайте на връзката си“ – сподели тогава актьорът. 

Още снимки на звездната двойка ще намерите в LadyZone.bg