"Бягай от мен" е вторият видеоклип от албума "Чужди тела" на рок изпълнителя Стенли, който излезе преди три месеца. "Оловният войник" направи една 17-годишна пауза в кариерата си, в която не издаваше нова музика, а само концертираше.

Той казва, че бил "зациклил", че не могъл да надмине себе си и до някаква степен бил твърде критичен към собствената си продукция: "Чувствам се като някакъв звяр стоял затворен и сега клетката се отваря и аз отивам на бой.".

Музиката на всички песни от албума е дело на младия музикант и вокалист на група "Hayes & Y" Благослав Анастасов. Той и момчетата от групата се развиват и живеят в Манчестър от няколко години. А как се стига до моментът, в който звездата се доверява на младия музикант?

"Инициативата беше моя, защото аз отидох на негов концерт с ясната идея, че искам да се запозная с него и да му пусна мухата евентуално да работим заедно. Но всъщност, когато се запознахме той го предложи.", казва Благо.

И допълва: "Той адски много време се занимава с музика, на много високо ниво, и за това той е абсолютно наясно какво иска от всяка песен. Мога да кажа, че ме научи на много неща."

Във видеоклипа към песента "Бягай от мен" има много символи и огледални образи, идея на режисьора на видеото Васил Стефанов.