Бен Афлек и Дженифър Лопес отново прекарват време заедно. Двамата имаха връзка от 2002 г. до 2004 г. и дори бяха сгодени за кратко. Пътищата обаче им се разделиха точно преди сватбата и скоро след това Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, а Дженифър - за певеца Марк Антъни.

Снимка: Getty Images

17 години по-късно изглежда сякаш 48-годишният актьор и 51-годишната певица все още не са изгубили интерес един към друг.

Източници на сп. "Пийпъл" са ги забелязали заедно в щата Монтана, където Бен има къща: "Нещата се развиват стремително, но Дженифър е щастлива."

Седмица преди това пък Афлек е бил забелязан да гостува в дома на певицата в Лос Анджелис.

"Те винаги са били приятели и са поддържали връзка през годините", посочват източниците.

Снимка: Getty Images

Афлек и Лопес бяха сред най-обсъжданите двойки между 2000 и 2010 г. Те бяха наричани "Бенифър" подобно на "Бранджелина" (както бе известна двойката на Анджелина Джоли и Брад Пит).

Ако сега се окаже истина, че любовта между тях е припламнала отново, те няма да са нито първата, нито последната двойка, която ще се препокрие по подобен начин.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете за още 7 изключително популярни двойки, които направиха пауза в отношенията си, преди да се съберат отново: