Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек сякаш е създадена от холивудски сценарист. Голяма любов, годеж, много години раздяла и накрая отново годеж - 20 години по-късно.

Дори начинът, по който Бен е предложил, изглежда като цена от филм. Дженифър разказа за романтичното предложение.

Снимка: Getty Images

„В събота бях в най-любимото си място на света – ваната. Любимият ми застана на едно коляно и предложи. Усмихвах му се и същевременно плачех, докато го гледах. Не можех да повярвам, че след 20 години това се случва отново", написа Джей Ло.

Бен Афлек предложи за пръв път на звездата от романтичната комедия „Петзвезден романс“ през 2002 г. Двамата бяха сгодени около две години и се разделиха, за да се омъжи Дженифър за музиканта Марк Антъни. През 2005 г. Бен Афлек се ожени за Дженифър Гарнър.

Предложението на Бен Афлек може и да не изглежда толкова екстравагантно, колкото някои други в света на шоубизнеса (като например на частен плаж сред сърце от хиляда рози, както направиха Кортни Кардашиян и Травис Баркър през октомври), но за Дженифър е перфектно.

„Не беше нищо прекалено голямо, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя. Тиха съботна вечер у дома и двама души, които си обещават, че ще са един до друг“, казва още тя.

Още по темата може да прочетете на LadyZone.bg: