Джон Дилерманд е главният герой в нов детски анимационен сериал, излъчван по датската обществена телевизия DR. Сериалът трябва да забавлява деца на възраст около 9 години, но срещна сериозна съпротива от някои родители, тъй като главният герой е мъж с огромен пенис.

Достойнството на Джон Дилерманд е около два пъти по-дълго от тялото му и човекът го използва, за да изпълнява различни ежедневни задачи.

Снимка: Screenshot / YouTube

Планирано е сериалът да има поне 20 епизода, като 13 вече са достъпни онлайн. Някои родители и датски политици обаче смятат, че създателите му са отишли твърде далеч в желанието си да разсмеят малките.

Снимка: Screenshot / YouTube

Крайнодесният датски политик Мортен Месершмит смята, че сериалът трябва да се спре: „Не мисля, че това децата да гледат гениталиите на възрастен мъж, трябва да се превръща в нещо нормално“, написа той във „Фейсбук“. „Това ли трябва да показва една обществена телевизия?“

Снимка: Screenshot / YouTube

Детската психоложка Магрет Хансен обаче не намира нищо лошо в сериала: "Малките деца обичат да са голи и да изследват телата си“, казва тя. „Те си играят на доктор, оглеждат се и обичаш „лоши“ думички, като dillermand. Когато ги кажат искрено се забавляват. И точно на тези деца говори „Джон Дилерманд“. Филмчето ще ги накара да се смеят, но и да научат нещо."

Още за спорния Джон Дилерманд може да прочетете на сайта LadyZone.bg: