За втора поредна година Алекс Петканова е дигиталният водещ на „Гласът зад кадър“ – ексклузивната онлайн поредица на „Гласът на България“, която ни представя събитията в бекстейджа по един различен начин. Водещата споделя, че много харесва тази своя роля, тъй като включва пряк контакт с треньорите и участниците и успява да усети от първо лице техните емоции и вълнения. Алекс ги придизвиква в разнообразни и забавни игри – от телепатия до физзарядка.

„Човек трябва да работи за себе си и да се стреми да разбира това, в което е добър. Да си разбира силата. И когато я намери, когато бъде достатъчно осъзнат в това - да се стреми да я развие и да се възползва от своя талант по най-добрия начин“, казва Алекс за впечатленията си от участниците, като добавя, че на това иска да научи и своя син Габриел.

Снимка: Евгений Милов

Известната българка разкрива, че работата по „Гласът на България“ е запалила интереса й към това, което се случва „зад кадър“. Мечтае да се види в ролята на продуцент и добавя: „Все по-малко искам да бъдат насочени към мен прожекторите“.

Финалът на музикалното шоу е тази неделя от 20 ч. по bTV.

Повече за Алекс като майка, както и за живота й на инфлуенсър гледайте и слушайте в подкаст поредизата на Ladyzone.bg "Малки разговори".