45-годишната Аланис Морисет, която стана майка за трети път миналото лято, е напълно открита пред списание „Хелт“ (Health) за следродилната депресия, самоубийствените мисли и тревожността, които изпитала след бременностите си. Изпълнителката на „Thank U” e корица на майския брой на изданието, на която тя гордо кърми най-младото попълнение в семейството – 10-месечния Уинтър Мърси.

„С първите ми две деца бях предимно в депресия, минаваха ми самоубийствени мисли и тревожност. Депресията беше толкова силно изразена, че тревожността беше просто фонова музика.“, споделя изпълнителката.

Преживяното след раждането на 8-годишния вече Евър Емре и 3-годишната Оникс Солейс е нещо, което Морисет нарича „депресия плюс“ и признава, че се борила с депресията през по-голямата част от живота си.

За щастие, с най-малкото си дете Уинтър Мърси тя споделя, че не й се наложило да преживява толкова тъмен период. „Беше най-вече безпокойство и почти нямаше депресия“. За Аланис като майка е важно да говори с дещата си на тези тема, както и за терапията.

Какво още сподели изпълнителката за състоянието си след трите раждания - вижте на Ladyzone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!