Не е рядко явление в Холивуд любовта на екрана да прерасне в любов в реалния живот. Актьорите са едни от най-привлекателните и желани хора на планетата, така че не е изненадващо, че повечето пъти започват романтични отношения помежду си.

Някои любовни истории пламват ярко, но после бързо изгасват, като връзката на актьорите Джъд Лоу и Сиена Милър, която е на приливи и отливи в продължение на години.

В други случай любовта, която пламва, не изгасва в продължение на десетилетия, като тази на звездите Кърт Ръсел и Голди Хоун, които са заедно вече близо 40 години.

А за някои тепърва ни предстои да разберем, като например звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли, които наскоро се ожениха и сега очакват първото си дете.

Тук сме подбрали няколко звездни двойки, които са се запознали и са се влюбили на снимачната площадка.

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус

Не е изненадващо, че двамата най-сексапилни испански актьори са заедно и то отдавна.

За пръв Път Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се срещат на снимките на филма „Шунка, шунка“ от 1992 г., но любовта им пламва няколко години по-късно, когато участват в хита на Уди Алън „Вики, Кристина, Барселона“ през 2007 г. Двамата започват да излизат, а през 2010 г. сключват брак, който продължава и до днес. Хавиер и Пенелопе имат две деца.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Тъй като те са една от най-обичаните звездни двойки, историята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е една от най-известните. Двамата се запознават на снимките на филма „Зеленият стършел“, който е, меко казано, провал. Но въпреки неуспеха на филма, нещо хубаво се случва и двамата се влюбват.

По това време (2010 г.) и Райън и Блейк са във връзка – той е женен за актрисата Скарлет Йохансон, а тя излиза с актьора Пен Баджли. До края на годината Блейк прекратява връзката си, а Райън се развежда със Скарлет Йохансон.

През 2011 г. става ясно, че Блейк и Райън са двойка, а през 2012 г. сключват брак.

Кит Харингтън и Роуз Лесли

В сериала „Игра на тронове“ Роуз и Кит играят една от най-харесваните двойки в историята на телевизията. Сложните отношения между дивачката Игрид и Краля на Севера спечелиха сърцата на всички и почитателите им направо се побъркаха, когато разбраха, че двамата са двойка и в реалния живот. Неотдавна стана ясно, че Роуз е бременна.

За останалите двойки може да прочетете повече на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!