Актрисата Таня Робъртс, най-известна с ролята си във филма за Джеймс Бонд „Изглед към долината на смъртта“, все още е жива. Това каза агентът ѝ Майк Пингел за BBC, след като по-рано тази седмица съобщи, че е починала в неделя.

65-годишната актриса е разхождала кучетата си на 24 декември, когато е паднала на улицата и е била откарана в болница. Тази седмица агентът ѝ Майк Пингел е съобщил за смъртта ѝ, тъй като така му е казал партньорът на Таня Робъртс, но тази информация се е оказала невярна и от болницата са потвърдили, че в понеделник жената все още е била жива.

Снимка: Getty Images

За съжаление състоянието ѝ остава много тежко.

Истинското име на Таня е Виктория Лий Блум и е родена през 1955 година в Ню Йорк. На 15 години напуска училище, омъжва се и потегля на автостоп из страната, докато майка ѝ не анулира брака ѝ. Скоро след това, в опашка пред кино, Таня се запознава със студента по психология Бари Робъртс и няколко месеца по-късно сама му предлага да се оженят.

Тя играе в 14-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд - "Изглед към долината на смъртта". В него си партнира с Роджър Мур, за когото това е последно превъплъщение като британския шпионин.

Може да прочетете повече за живота и кариерата на Таня Робъртс на сайта LadyZone.bg: