На 28 февруари актрисата Гергана Стоянова празнува 50-годишен юбилей. Дори да не се сещате за лицето й, със сигурност сте чували гласа й, тъй като озвучава GPS на български. Нейният глас е добре познат и на всички незрящи хора, които ползват електронния синтезатор на българска реч. Освен известна личност, тя е майка на две прекрасни деца.

Ето каква равносметка на живота си прави актрисата:

С наградата ИКАР в категория "Дублаж", която спечели през 2021 г. за озвучаването на героините Елиза и Мария в сериала "Влад" и всички женски роли във филма "Ориент експрес"
Снимка: Личен архив

 "Животът ми дотук беше... чудно изтощителен! Живях на толкова бързи обороти, че само като прехвърлям останалите парчета спомени вкъщи, ми се завива свят. Планове, проекти, телевизионни предавания, осъществени или само планирани идеи... хиляди хора и стотици екипи, с които съм работила... – това е много повече от цял живот. Богатство от опит, пътувания и хиляди слънца, които съм срещала, изпращала и които са ме променяли, докато търсех съвършенството. Помня добрините и всички проявления на обич. Всяка горчилка с времето трансформирах в урок. И днес знам, че нищо никога не бива да е на всяка цена. Освен искрената прошка, извинението и да кажеш навреме: „Обичам те!”. Няма по-мощен двигател от трайно поддържаната обич!".

Целия разговор вижте в Ladyzone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!