Кое е първото нещо, което бихте направили, ако бяхте президент? – Въпросът зададе агенция „Ройтерс“ на няколко американски звезди – ето и част от техните отговори.

Джейми Фокс, актьор: „О, човече – афтърпарти, но с маски! Голямо празненство на живота и човечеството. Иначе – това, което наистина трябва да се направи, е да се овладее пандемията“.

Джордж Клуни, актьор: „Бих направил така, че да имаме колкото се може повече бързи тестове, които да са изключително точни. Да са достъпни като тестовете за бременност“.

Уил Ай Ем, музикант: „Веднага бих започнал дебат за зониранито – то е рецепта за катастрофа! Например, да имаш училище точно до магазини за алкохол, мотели, бърза храна и стриптийз клубове. В такъв квартал един учител ще бъде по-нископлатен от пазача на затвора, в който най-вероятно ще се озоват местните деца“.

Реджина Кинг, актриса и режисьор: „Не бих станала президент. О, Боже! Не видяхте ли как изглежда човек, след като е бил президент?! Например, Обама – сякаш остаря с 30 години за осемте си години на поста. Отговорността е огромна!“