Много чужди и български звездни двойки се сдобиха с бебета след ковид карантината. Социалната изолация за тях се оказа времето, в което не спазваха дистанция, а напротив – прегръщаха, кърмеха и приспиваха новородените членове на семействата си. Ето кои са те: 

Двойка: Ники Минаж и Канет Пети
Име на детето: все още не е известно
Дата на раждане: 30.09.2020 г.

Рап певицата е родила първото си дете в Лос Анджелис. Тя анонсира бременността си през юли с провокативен кадър, на който беше с жълта перука и сутиен с камъни Сваровски. Ники Минаж се омъжи за Канет Пети през 2019 година. 

Двойка: Руни Мара и Хоакин Финикс
Име на детето:
Рийвър
Дата на раждане:
28 септември

Новината, че актьорите са станали родители, дойде на 28 септември и зарадва феновете им. Детето носи името на покойния брат на актьора и се казва Рийвър.  

 

Двойка: Ъшър и Джен Гойкоечеа
Име на детето:
Суверен Бо Реймънд
Рождена дата: 24 септември 2020

Изпълнителят на хита "Bad Habits" сподели снимка на бебешката ръчичика в профила си в Инстаграм, за да съобщи щастливата новина, че е станал баща. 

Двойка: Джиджи Хадид и Зейн Малик
Име на детето:
все още не е известно
Рождена дата:

Джиджи Хадид и Зейн Мълик станаха родители за първи път. Появата на тяхната дъщеричка те обявиха в социалните си профили, добавяйки черно-бели снимки на бебешка ръчичка. Джиджи сподели и специалните подаръци, които малката е получила от Донатела Версаче и Тейлър Суифт - тениска с логото на Версаче и меко бебешко одеялце с ръчна бродерия. 

 

Двойка: Хилария Болдуин и Алек Болдуин
Име на детето: Едуарду Пау Лукас Болдуин
Рождена дата: 9 септември

Петото дете в семейство Болдуин се появи на 9 септември 2020 г. Името на детето означава „закрилник на мира и светлината“. Така Алек Болдуин стана баща за шести път. Той има по-голяма дъщеря от връзката си с актрисата Ким Бейсинджър. 

Вижте кои са останалите звездни двойки, сдобили се с бебета след корона карантината на ladyzone.bg