Американската поп певица Лейди Гага направи зрелищно представление на финала на Националната футболна лига на САЩ – Супербоул в Хюстън. На полувремето на традиционния спектакъл тя призова за повече толерантност и разбирателство.

Певицата започна представлението си, качена на покрива на стадион „Ен Ар Джи”, облечена в искрящо сиво бюстие, като изпя песните God Bless America („Бог да благослови Америка”) и This Land is Your Land („Тази земя е вашата земя”), които напомнят, че САЩ са „страна на свобода и справедливост за всички”.

След това певицата се спусна с въжета от покрива на стадиона и се приземи акробатично върху сцената, издигната на терена, където минути по-късно играчите на „Атланта Фалкънс” и „Ню Инглънд Пейтриътс” подновиха мача.

На фона на дъжд от специални ефекти тя изпя някои от най-големите си хитове. В края на 13-минутното зрелище Лейди Гага, качена върху стълба, хвърли микрофона си и отново полетя във въздуха.

Вижте зрелищното изпълнение на Лейди Гага тук:

Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаният спектакъл в света, като само в САЩ зрителите пред екраните са над 110 млн души.

По материали на БТА