Фронтменът на алтърнатив бандата Nickelback Чад Крьогер и поп рок певицата Аврил Лавин се сгодили едва 7 дни, след като станали интимни.

На 8 август 37-годишният Крьогер предложи брак на 27-годишната Лавин с класически ритуал - падане на колене и поднасяне на 14-каратов диамантен пръстен. Това станало по време на романтично пътешествие до Мексико, като Лавин приела офертата моментално.

овината се завъртя цели 2 седмици по-късно, като дотогава практически никой не знаеше, че двамата са интимни. Датата на сватбата още не е уточнена. Едно обаче е сигурно - церемонията ще се състои в Канада, родина и на двамата музиканти.

"С Аврил се запознахме през март, по време на записи в студиото. Но започнахме да излизаме чак на 1 юли, националният празник на Канада. Не очаквайте да ви кажа точната дата, когато за пръв път спахме заедно, но бихте могли и сами да я пресметнете, ако ви кажа, че й предложих брак 1 седмица по-късно", разказва през смях Крьогер пред People.

"Много сме щастливи! И двамата сме на мнение, че сме създадени един за друг. Допълваме се във всичко - в музиката, във веселбата, в леглото. Нямаме търпение да заживеем заедно като семейство".

Бракът с Крьогер ще бъде втори за Лавин. До 2010 г. тя бе женена за колегата си музикант Дерик Уибли, като бракът им продължи 4 г. След развода певицата излизаше в продължение на 2 г. с Броуди Дженър, но в началото на тази година се раздели и с него. Лавин настояваше да узаконят връзката с брак, но отговорът на Дженър бе, че още му е рано и би искал първо да си поживее.