Френската сензация Zaz, която идва за концерт у нас на 30 май, ще се включи в стартиралата преди 2 години инициатива на Teren Music - "Share & Inspire".

Проектът е единствен по рода си у нас и представлява срещи и запознаване на деца в неравностойно положение с творчеството както на известни, така и на ъндърграунд, артисти от България и света. Децата ще имат възможност да присъстват на част от саунд-чека на Zaz и бандата й, а защо не и да опитат таланта си на някой от инструментите на сцената.

"Вече две години се опитваме да правим възможни подобни срещи между интересни артисти и деца и младежи, които най-често нямат шанс да се докоснат до подобен тип изкуство. За съжаление, не винаги това е възможно, поради натоварената програма на гостуващите изпълнители, но за общо щастие Zaz е изпълнител, който с две ръце подкрепя подобни инициативи. Смятаме, че дори за самата нея и момчетата от групата ѝ това ще бъде доста вдъхновяваща среща”, споделиха организаторите на концерта. За момента партньори на "Share & Inspire" са били сдружение "Приятелско сърце" (ReachOut.BG) и българския клон на фондация "Агапедия”.

Още една добра новина, свързана със събитието – поради огромния интерес към концерта и непрекъснатите запитвания от страна на фенове за оставащи билети на по-челни позиции в залата, от 21 май организаторите пускат в продажба лимитирана бройка билети на цена 100 лв, които ще осигуряват места във VIP ложата на Зала 1 на НДК. Билетите ще се продават единствено на билетната каса на НДК.

Напомняме ви, че можете да сиосигурите място в публиката на концерта на Zaz, ако участвате в играта на btvnews.bg. Провокираме въображението ви и ви подканваме да ни изпратите ваш оригинален текст на български език върху мелодията на Je Veux на Zaz. Повече за играта тук>>

Билети за концерта на Zaz се продават на цени от 45 и 50 лв. В мрежата на Ticketstream.bg и от Билетна каса НДК.