Създателите на най-успешният анимационен сериал на всички времена – "Семейство Симпсън", планират да убият един от героите в поредицата! Изненадващата новина дойде от изпълнителния продуцент на сериала - Ал Джийн. В интервю за The Sun News той разкри какво феновете на сериала могат да очакват от новия (25-и!!!) сезон: "Ще ви дам жокер: актьорът, който озвучава героя (който ще умре – бел. ред.), е печелил "Еми" за тази си роля, но няма да ви кажа кой е той.”

Няколко звезди от сериала са печелили престижната телевизионна награда за участието си в "Семейство Симпсън": Дан Кастеланета – озвучава Хоумър, Кръсти, Барни и др.; Ханк Азария – озвучава Мо, Апу, Началник Уигам и др.; гост-звездата Келси Грамър – озвучил Sideshow Bob; Ан Хатауей – принцеса Пенелъпи.

Имайки предвид, че актьорите озвучават повече от един герой в сериала, ще бъде трудно да налучкаме с кого точно са решили да се разделят продуцентите.

Създателите на "Семейство Симпсън" не за първи път "убиват" герой от сериала. През 2011-а умира Мод Фландърс, съпругата на съседа на Симпсънс - Нед, защото актрисата, която я озвучава отказва да продължи работата си по сериала.