Стийв Лоулър (Steve Lawler) и Ида Енгберг (Ida Engberg) са чуждестранните хедлайнери на четвъртия Бал в бяло, организиран от Метрополис. Разбира се, присъстващите на събитието ще бъдат посрещнати и изпратени и от качествената селекция на българските участници - Jassen Petrov, DJ Steven, Roboloco - Miss Lidiya & DJ Smurf и DJ Petar.

За първи път тази година Балът в бяло е през пролетта - на 19 май от 22.00 часа в Зимния дворец в София. Билетите за тематичното парти са на цена от 20 лева и вече са в продажба.

Познат под името King of Space, Стий Лоулър е талантлив артист, едновременно ценен от индустрията, заради винаги блестящата си форма, която поддържа вече повече от десетилетие, и от публиката, заради постоянното си развитие, донесло му вярна и многолюдна публика. Емблематичният резидент на терасата на Space в Ибиса е отговорен за много легендарни изгреви – слънчеви и музикални.

Част от поколението на ейсид хауса, той се занимава с електронна музика от самата зора на стиловете, в които днес работи.

Веднага след Стийв зад пулта ще застане един от топ артистите на съвременната техно сцена – Ида Енгберг (Ida Engeberg).

Продукт на неизчерпаемата откъм таланти шведска техно сцена, красивата блондинка си проправя път през мъжката професия с невероятен талант, амбиция и страст. Започва да диджейства още 14-годишна, на 18 получава първата си постоянна работа в клуб, а няколко години по-късно е резидент на легендарния стокхолмски Cocktail Club.

Прогресивният й, постоянно развиващ се и изискан стил в танцувалния tech house бързо разнася славата й и на международно ниво и световният успех не закъснява.

Билети за Бал в бяло се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream.