В тематични игри Z-Rock, Jazz FM и Classic FM ще раздадат на слушатели 50 билета за топ заглавия от програмата на София Филм Фест. Печелившите слушатели от игрите на Z-Rock, Jazz FM и Classic FM ще имат възможността да гледат безплатно заглавия от специалната програма "20 години Рок Фим Фест”, 8 музикални филмови шедьовъра на режисьора Тони Палмър и други.

Феновете на Z-Rock могат да спечелят билет за филм от специалната секция "20 години Рок Филм Фест”. В заглавията са филмите "Neil Young Journeys”, "Дневник на Уудсток”, "Queen в Будапеща” и "Pink Floyd: Стената”.

Почитателите на Classic FM радио ще могат да спечелят билет за филм от специалната програма "Класика на кино” в рамките на 17-ия София Филм Фест. Слушателите ще имат възможността да изживеят историите на велики имена в класическата музика с филмите "Вагнер”, "Семейство Вагнер”, "Ноктюрно”, "Англия, моя Англия” на режисьора Тони Палмър, посветени на Рихард Вагнер, Бенджамин Бритън и Хенри Пърсел.

"Любов" на Ханеке
Слушателите на Jazz FM радио могат да участват за билети за филма на Михаел Ханеке "Любов”. Всеки делничен ден в периода на играта един любител на киното ще печели от Jazz FM двойна покана за филм от програмата на фестивала.

Участие в игрите за билети е възможно всеки делничен ден до 15 март 2013 г. Киноманите могат да очакват специални новини, филмови акценти и интервюта със специални гости от 17-ия София Филм Фест в ефирите на Z-Rock, Jazz FM и Classic FM радио. Вижте повече информация на www.zrockbg.com, www.classicfmsofia.com и www.jazzfmbg.com.