Задава се шеметно джънгъл парти! Събитието под надслов Born2Bass, организирано от H.M.S.U., ще разтърси из основи столичния Партицентър 4КМ на 30 март.

Специално за случая ще бъдат отворени три от залите на Парти Център 4КМ.

В голямата зала ще звучи разнообразието от стилове, които през годините са изградили съвременния облик на drum’n’bass музиката. Специалното участие на Congo Natty (Великобритания), Psychofreud (Норвегия) и Cooh (България), ще ни поведе на пътешествие от най-леките и мелодични джънгъл мелодии до дълбоките мрачни дебри на счупените бийтове.

Мелодична джаз и соул лирика от двете дами - Nanci&Phoebe (Великобритания), пък ще е черешката на тортата в тази цветна палитра от музика.

Втората зала по традиция ще е отредена на всичко качествено от родната сцена. Този път H.M.S.U. продуцентите Ogonek (PRSPCT, Future Sickness), Mocks (Close 2 Death, M-Atome) и титулярите Targy (ММУУЗЗАА) и EXo (Mirizma), ще чуем и един от най-обещаващите таланти на българската сцена - L 33. 17–годишният талант от Велико Търново за кратко успя да впечатли редица лейбъли и името му вече гордо фигурира в каталозите на Close 2 Death, Icarus, Mindtech и много други.

Konspirator и acidtrip по традиция ще подгреят цялата тази забава със типичните за тях енергични сетове, а това са само малка част от изненадите, които H.M.S.U .са приготвили.

В зала “Хармония” пък посетителите ще могат да починат от високите децибели и да се отдадат на позитивна комуникация и релаксация.

Билети в мрежата на Eventim.

До 29 март цената е 20лева, а на входа на събитието – 25лева. По традиция, родените на 30-ти и 31-ви март ще могат да посетят събитието безплатно.

Възрастово ограничение 18+!

* англ. - Добре дошли в джунглата