Продължаваме да раздаваме покани за партито с DJ Shantel на 29 март в Sofia Live Club. Ясен е и вторият победител в играта, който, заедно със свой приятел, ще се забавлява на купона на колоритния германец.

Вчера – 22 март, публикувахме втората загадка:

Във втората половина на видеото на "Disko Partizani" Shantel продължава "търговията" с предмети. В един момент той дава на един възрастен господин будилник. Какво получава в замяна?

Верният отговор е... жена! Първият верен отговор на [email protected] пристигна от...

Тодор Петров Цветанов, който беше решил, че тази жена е внучка на възрастния господин =) Не можем да сме сигурни, че това е така, но му се признава. Честито! Ще се свържем с него с подробности как да си получи наградата.

Остана ни една двойна покана за партито с DJ Shantel, но преди да ви разкрием последната видеозагадка, нека си припомним правилата:

От 21 март до 23 март включително (3 дни) на btvnews.bg ще публикуваме по едно видео на Shantel и въпрос към него. Всеки ден най-наблюдателният и най-бързият от вас ще печели по една двойна покана за гостуването на Shantel в Sofia Live Club на 29 март. Очакваме отговорите на дневния ни въпрос на [email protected] (Subject/Относно: Игра Shantel).

ВАЖНО! Освен верните отговори на видеозагадките, ще очакваме да ни изпратиш трите си имена и телефон за връзка, за да можем да се свържем с теб, ако печелиш. Имената на победителите ще бъдат обявявани с обявяването на всеки следващ въпрос, а името на последния победител ще стане ясно в неделя – 24 март.

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако не си от София, организаторите на играта не се ангажират с поемането на транспортни разходи и престой в столицата за концерта. Естествено, можеш да участваш в играта, но ще трябва сам да си осигуриш пътуването и престоя в София.

А сега и последната загадка: 

Още в първата минута от видеото на "The Kiez Is Alright" се появава червено знаме. На коя държава е този флаг?

Очакваме верния отговор на [email protected]! Най-бързият печели!