Остават три дни до началото на LOUD FESTIVAL 2012. Докато подготовката на събитието тече с пълна сила, вече са ясни и всички детайли около дебютното издание на фестивала.

Часове на отваряне на вратите:

Къмпингът на Loud Festival 2012 ще отвори врати за най-нетъпреливите още на 1 юни (петък) от 20:00 ч.

На 2 и 3 юни LOUD FESTIVAL 2012 ще отвари врати за феновете в 12:00ч.

По това време вече на пълни обороти ще функционират Парти Зоната на фестивала, метъл маркетa, щандовете с мърчъндайз, баровете и кетъринг зоната.

Пропускателен режим:

Двудневните билети и комбинирани къмпинг пасове ще бъдат заменяни за гривни на входа на фестивала, които ще важат за целия период на Loud Festival 2012 и не трябва да се свалят преди края на събитието.

Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния фестивален сайт.

Лица под 18 години трябва да притежават закупен билет, но отново заедно с придружител и попълнена декалрация.

Представянето на лична карта е задължително!

Сцената
Часове на излизане на групите:

СЪБОТА 2 ЮНИ

17:00 – 17:45 - TRISTANIA
18:10 – 19:10 - LACUNA COIL
19:35 – 20:45 - BEHEMOTH
21:10 – 22:30 - SYMPHONY X
23:00 – 00:40 - W.A.S.P

НЕДЕЛЯ 3 ЮНИ

17:00 – 17:45 - ASPHYX
18:10 – 19:10 - MESHUGGAH
19:35 – 20:45 - SOULFLY
21:10 – 22:30 - ANNIHILATOR
23:00 – 00:40 – SLAYER

SIGNING SESSIONS:

Следобяд преди началото на концертите ще групите от LOUD FESTIVAL 2012 ще раздават автографи на феновете си.

Ето и кога можете да се срещнете с любимците си:

Symphony X – 13:45 – 14:00
Tristania – 14:15 – 14:30
Lacuna Coil – 14:45 – 15:00

Останалите срещи ще бъдат обявени на информационния център на фестивала.

Организаторите на Loud Festival 2012 си запазват правото на промяна на часовете на отваряне на вратите, назалото на концертите и програмата на Signing Sessions.

КЪМПИНГ:

Loud Festival 2012 ще отвори врати за най-нетърпеливите къмпингуващи още на 1 юни (петък) от 20:00 ч. За да издигнaт максимално бързо и лесно палатката си, феновете ще могат да наемат необходимите инструменти на място срещу депозит. Loud къмпингът ще разполага с тоалетни и душове, които ще са на разположение 24 часа в денонощието. При пристигането си на 1 юни, гостите на фестивала ще имат на разположение и вече работещи барове и кетъринг зона.

ВНИМAНИЕ!!! При пристигането си на къмпинга, всеки ще получи торба за отпадъци. Всеки, който предаде пълен чувал в специално изградения приемен пункт ще получи жетон за безплатна бира. Събирането на отпадъци е пожелателно, а не задължително!

Забранено е внасянето на стъклени опаковки, кенове, бутилки и храна в зоната на фестивала и къмпинга, лазерни фенерчета, хладно и огнестрелно оръжие!

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТЪП ДО КЪМПИНГА:

Къмпингът на Loud Festival 2012 ще бъде в специална зона от фестивала с обособен вход и пропускателен режим. Комбинираните билети (фестивал + къмпинг) са предназнaчени само за притежателите на палатки. Всеки, който посети LOUD FESTIVAL с палатка и пребивава в къмпинга може да покани до трима души (притежатели на обикновен двудневен билет). Двудневният им билет ще бъде заменен за гривна, която ще върви заедно със специален пропуск за къмпинга. Самият къмпинг ще бъде ограничен за достъп само от притежателите на пропуск за къмпинга.

Феновете, които предварително са закупили двудневен билет за фестивала и искат да ползват къмпинга, ще могат да получат пропуск срещу доплащане от 5 лева на палатка.

ПАРКИНГ:

LOUD FESTIVAL 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестиваланата зона. Паркингът се намира на ул. Продан Таракчиев (след бул. Брюксел вдясно, към Терминал 2), срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен билет за LOUD FESTIVAL 2012.

За да сте сигурни, че ще намерите свободно паркомясто, ви съветваме да посетите LOUD FESTIVAL 2012 в по-ранен час.

Ниво -3 на паркинга на Терминал 2 ще бъде също резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоя ще се заплаща според тарифите на Летище София. Плащането се извършва в терминала.

Имайте предвид, че няма да е възможно влизането в рамките на LOUD FESTIVAL през аварийните изходи на паркинга.

ТРАНСПОРТ

За удобство на феновете на тежката музика на предстоящия LOUD FESTIVAL 2012, организаторите от Loud Concerts заедно с Център За Градска Мобилност предоставят безплатен автобусен транспорт след края на двата фестивални дни.

Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4 часа сутринта. Автобусите ще се движат регулярно от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на ул. "Ген. Гурко".

Повече за фестивала ще намерите тук>>