Ясни са победителите в играта за ON!Fest! Вчера ви дадохме възможност да си спечелите билет за дневната програма на събитието, както и специален сувенир – флакон от спрей, изразходван за създаването на гигантския mural графит на охладителната кула на ТЕЦ София, върху който и в момента се трудят култовите артисти SMUG и BRUS.

Попитахме ви:

Чий образ ще бъде изобразен на гигантския mural графит на една от охладителните кули на ТЕЦ София?

Верният отговор е Dr. Mundo – герой от популярната игра League Of Legends.

На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме петимата победители и те са:

lusimil
Dabadas
Таня Янчева
bnvzbmn
himip_4

Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация как ще си получите наградите! ВАЖНО: Отговорете бързо на имейлите, които ще ви изпратим, за да можете да си получите наградите навреме!!!

Междувременно, графитеният Dr. Mundo все повече заприличва на себе си. Инициативата за разкрасяването на охладителната кула на ТЕЦ София е на ON!Fest и Rush Streetlife Store, като последните са виновниците в играта на btvnews.bg да разиграваме флаконите, използвани за създаването на mural графита, които ще останат за спомен на победителите.

SMUG и BRUS работят неуморно по гигантското изображение и в снимките от галерията можете да се убедите, че напредват със завидна скорост. Плановете са Dr. Mundo да бъде готов до неделя, когато ще бъде награждаването на победителите в Балканския шампионат по League Of Legends, който ще се проведе на ON!Fest.

На специална пресконференция днес - 19 септември, пред гневния поглед на Dr. Mundo, бяха представени акцентите от тазгодишното издание на фестивала. Пълната програма на ON!Fest можете да намерите на сайта на събитието. Утре между 17ч. и 20ч. е "ден на отворените врати" на ON!Fest и всеки любопитен фен на градската култура, изкуство и лайфстайл може да разгледа зоните на фестивала и да прецени дали иска да си закупи билет за събитията на 21 и 22 септември.

Билети за ON!Fest се продават в мрежата на Eventim.