Броени дни остават до първия концерт на The Subways у нас (по-точно 3) и вече е ясна програмата на събитието по часове.

На 29 май вратите на Mixtape 5 отварят в 20ч. и първи пред публиката ще се изправи DJ Shakermaker. След него – в 22:30ч., на сцената излизат Babyface Clan, които ще подгреят меломаните в клуба с 40-минутен сет, който включва част от новите песни на групата. И защото събитието съвпада с финала на Шампионската лига по фитбол, на ТВ монитори в клуба феновете на спорта ще могат да проследят двубоя между Байерн и Челси на фона на готина музика на живо.

The Subways излизат на сцената в 23:30ч. Групата е подготвила пълен концертен сет, вкючващ добре познати песни като "Rock & Roll Queen", "We Don't Need Money To Have A Good Time", "Oh Yeah", "With You", а също и голяма част от актуалния в момента албум "Money & Celebrity".

Независимо от продължителността на изпълненията на The Subways вечерта съвсем няма да завърши със слизането им от сцената. Веднага след края на техния сет събитията ще бъдат преместени в Строежа, където е подготвено специално афтърпарти със свободен вход. Там зад пулта отново ще застане Shakermaker, в комбинация с диджеи от клуба.

Билети за концерта на The Subways в *MIXTAPE 5* все още могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лева на предварителна продажба, а на самата дата и на място - 35 лева.

Капацитетът на клуба е ограничен до 650. Препоръчва се предварителното закупуване на билети.