Здравей! Винаги си искал да знаеш всичко за света на продуктовия дизайн и готините предмети?! Oтлично, защото си попаднал точно на старта на новата ни рубрика Дневен Дизайн, която за улеснение ще наричаме DDИЗАЙН. Ето и първата заявка в нея - Swing Table от Duffy London!

Чудиш се как да вкараш малко повече забавление в ежедневната семейна вечеря вкъщи? Няма нужда да продължаваш, защото ние имаме отговора! Представяме ти последната разработка на лондонското студио Duffy London, отговорно за дизайна на Swing Table.

Проектът представлява маса от орехово дърво с осем независими люлеещи се стола от прахово боядисана стомана, както и широкопол абажур – всички решени в оригами минимъл стил. Конструкцията е отлична и ако искаш да направиш оперативките в офиса една идея по-приятни.

А тъй като мебелите нямат крака, почистването на пространството е като детска игра. И именно, да живеят невинните детски години! Защото, както казваше Джордж Бърнард Шоу: "Не спираме да играем, защото остаряваме – остаряваме, защото спираме да играем”.

Размерите на Swing Table са 220х235х135 см, а доставката при заявка на сайта на дизайнерите е в рамките на 8-12 седмици. Цената на модела обаче не е никак ниска – 6895 британски лири.