Петъците преди работни съботи са си чисти четвъртъци, което е абсолютен ужас! За малко да оставим петъчната музикална разходка с TRACKTOP за утре – реалният петък тази седмица, но се сетихме, че някои от вас (гадове!) може би не са на работа в събота и ще си чакат TRACKTOP-a днес. И ето го, пристига с музика и блясък, за да ви повози из музикалната ни селекция тази седмица.

Тази седмица TRACKTOP-ът съвпада с Деня на свободния печат, така че ако срещнете свободни печати, не забравяйте да им честитите.

За тези от вас, които за първи път попадат на TRACKTOP, обясняваме: Ще видите синглите, видеата и албумите, излезли през последните 5-6-7-8 дни, събрани в една непретенциозна и абсолютно субективна селекция.

Ето какво ни грабна окото и ухото:

Clock Opera – Man Made (сингъл)

На 16 април официално излезе на пазара сингъла "Man Made" на Clock Opera. Парчето е от предстоящия албум "Ways To Forget", който излиза на 23 април.

Newton Faulkner - Sketches EP (албум)

Tази седмица излезе EP-то на Нютън Фолкнър (Newton Faulkner) – Sketches EP. "Write It On Your Skin" е една от песните в краткосвирещия албум.

Seye - White Noise (сингъл)

Вече можете да си купите и дебютния сингъл на Seye – "White Noise". Изпълнителят, който доскоро е свирил на китара в дъното на сцената на концерти на Ели Гулдинг и Noisettes, вече подгрява Лана дел Рей и Емили Сандей.

Jason Mraz - Love Is a Four Letter Word (албум)

Излезе и новият албум на Джейсън Мраз. "Love Is a Four Letter Word” е четвъртият студиен проект на чаровника. "I Won’t Give Up” е първият сингъл от албума, който излезе още през януари.

Kanye West - Way Too Cold feat. DJ Khaled (фен видео)

И докато чакаме Кание да реши как точно ще се казва дуетът му с DJ Khaled ("Theraflu" стана "Way Too Cold"), пък и да заснеме видео към парчето, предлагаме ви да видите фен видеото, което ни попадна (благодарение на Билборд). Видеото се появи в YouTube и включва мини копие на Кание, което е повече от очарователно. Нашето предложение към рапъра е да не си губи времето и да си спеси милионите за лъскав "Майбах", който да съсипе в клипа, а да пусне това видео като официално.