Wickeda, The Pomorians и Q-Check с поредица от концертни сетове на 1 април за поредното издание на Sunday Art Report в Строежа. Между тях Сърмата Хари - популярният фронтмен на вече несъществуващите Шкода, както и на Surmata Harry's Coptor Mix, отново ще влезе в ролята на "поет с китара", редувайки акустични песни с остроумни изказвания в собствен стил.

Wickeda, Q-Check и Сърмата Хари вече са участвали заедно на сцената на Строежа преди точно една година, тогава и с участието на Мартин Карбовски. Събитието през миналия март препълни клуба и стабилизира интереса на публиката към този тип изяви. Сега, на 1 април, към компанията се присъединява още една не по-малко силна и популярна група - The Pomorians.

На 1 април вратите на Строежа отварят в 19:00. Първи излизат Q-Check от 19:45, Сърмата Хари е от 20:45, The Pomorians застъпват в 21:30, а Уикеда от 23:00. Билетите за общия концерт вече се разпространяват в мрежата на Ticketdtream.bg на цени от 7 лева на предварителна продажба и 8 лева на съответната дата и на място.

Броят на билетите е ограничен до 250, така че се препоръчва предварителното им закупуване!