Диджеите от The Smugglers Collective отново включват телепорта за ново пътешествие към ерата на суинг, джаз, рокендрол и електро суинга.

На 15 юни от 21:00 часа столичният клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-те, 50-те, 60-те години до днес.

The Smugglers Collective Снимка: ПР

Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. В електро суинг частта за пръв път ще се включи и саксофонист на живо в лицето на Денис Попстоев от Southwick.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на танците, като по време на събитието гостите ще станат свидетели на зрелищни деминстрации па lindy hop и charleston.

Smugglers Swing Club отново ще предложи автентичен винтидж будоар, в който всички желаещи да се преобразят поне за една вечер с грим и прическа. Гостите на партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в цялостен оригинален ретро декор, вдъхновен от филма “Пътешествие до Луната” от 1902 година.

Поредното издание на Smugglers Swing Club отваря врати на 15 юни в клуб MIXTAPE 5 (бул. "България" 1, в подлез "Галерия"). Началният час е 21:00, а стартът ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е 7 лева, без предварителна продажба на билети.