На 25 февруари основателят на Asian Dub Foundation (ADF) Deeder Zaman пристига в България за обща изява с дългогодишния член и басист на бандата - Dr Das, и един от идеолозите на ъндърграунд движението за борба срещу расизма в Париж - DJ Soundar.

Това не е новина за феновете, които вече се подготвят за UP-RISING (под това име съществува съвместният проект на тримката, с който те ще гостуват у нас в столичния клуб Mixtape 5).

Но все пак имаме новина за вас! Даваме ви шанс да си спечелите безплатен пропуск за събитието на 25 февруари!

Всеки ден от днес – 15 февруари, до 18 февруари (събота) на сайта ни ще излиза по един въпрос, свързан с артистите от UP-RISING. Първите двама, които изпратят верен отговор на въпроса на имейла ни [email protected] ще печелят безплатен пропуск за събитието. Имената на дневните победители ще бъдат обявявани на следващия ден, заедно с новия въпрос от играта, а в неделя – 19 февруари, ще публикуваме имената на всички 8 победители.

ВАЖНО!!!: Когато ни изпращате отговорите си за играта на [email protected], изпращайте ни и трите си имена, както и телефон за връзка, за да можем да се свържем с вас, при необходимост.

Всичко ясно?! Да?! Да започваме...

Първият въпрос, който ще осигури на двама от вас безплатен пропуск за UP-RISING, е:

Освен Dr Das и Deeder Zaman, кои са останалите членове от оригиналния състав на Asian Dub Foundation?

Не забравяйте: Печелят само първите двама, отговорили вярно, така че побързайте!